Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Sofijas noslēpums" by Linda Nemiera " Book PDF Kindle ePub Free

Sofijas noslēpums

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Sofijas noslēpums
  • Author : Linda Nemiera
  • Release Date : January 10, 2016
  • Genre: Historical,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 1477 KB

Description

Veronika, diplomēta vēsturniece un gide, dodas tikties ar bērnÄ«bas draudzeni un studiju biedreni Marutu, bet paļaujoties mirkļa impulsam, nonāk sava mūža lielākajā piedzÄ«vojumā. 


Draudzenes sabiedrÄ«bā jaunā sieviete ceļo uz Stambulu. Bosfora līča krastā noskaidrojas, ka Maruta Å”ajā pilsētā plāno ne vien atpÅ«sties un apmeklēt greznās moÅ”ejas un pilis, bet arÄ« atklāt kādu senu noslēpumu, kuru glabā Svētās Sofijas katedrāle. 


Veronika un Maruta vēl nenojauÅ”, ka viņām pa pēdām no RÄ«gas ir devies sveÅ”inieks, kurÅ” darÄ«s visu, lai no Ŕīs mistērijas netiktu notraukti aizmirstÄ«bas putekļi.


PiedzÄ«vojumi vedÄ«s abas vēsturnieces no saulainās Stambulas uz rožu smaržas ieskauto Bulgārijas galvaspilsētu Sofiju, liekot vairākkārt apÅ”aubÄ«t – vai atklājums ir riska vērts?


Vai Sofija izpaudīs savu noslēpumu?

Linda Nemiera (1981) Latvijas Universitātē studējusi vēsturi un vadÄ«bas zinÄ«bas, daudzus gadus strādājusi mārketinga jomā. LÄ«dz Å”im rakstniece ir pārstāvējusi fantāzijas žanru, kurā iznākuÅ”as jau piecas grāmatas (“Vilcenes stāsts”, “Septiņi”, “Lidojums”, “KaÄ·a lāsts” un “KaÄ·is maisā”). Par pirmo darbu “Vilcenes stāsts” autore saņēma “Lielo lasÄ«tāju balvu 2011”. Linda Nemiera bija starp desmit bibliotēkās lasÄ«tākajiem autoriem arÄ« 2012.gadā.


Ar jaunāko darbu “Sofijas noslēpums” autore sevi piesaka jaunā – kriptoromāna – žanrā. “Sofijas noslēpums” ir Apgāda Zvaigzne ABC romānu konkursa “Nacionālais bestsellers” 2. kārtas laureāts.


Download Ebook "Sofijas noslēpums" PDF ePub Kindle